Donald Duck Half marathon

I dag var det dags för oss alla tre att springa springa Halvmaraton. Det var betydligt flera deltagare och längre köer till allt,buss,bagage check,puljorna,bajamajorna etc. Vädret var lite varmare än de andra dagarna men jag och Sofie hade fortfarande på oss dunjackorna. Det värsta på morgonen var att vi var i den sista puljan och i från det att vi satte oss på bussen till det att vi började springa tog det 3,5 timme. Under den tiden står du i kö och kan möjligen sitta på asfalten. Men det är påfrestande för fötterna redan innan vi startar. Jag kollade på min stegräknaren innan loppet startade och den visade 5,5km.
I dag fick vi springa genom Askungens slott i Disney World. 

För många är det höjdpunkten. Jag tyckte det var fint att springa genom EPCOT. I morgo. Ska vi igjenom alla fyra parkerna. Magic Kingdom,Animal Kingdom,EPCOT,Hollywood Studios och ESPB world of Sports arenan. 

Det tog lång tid för oss i dag men till slut kom vi i mål. Toalettbesök och fotografering med Disney figurer längs med banan tog lite extra tid. Stela och nöjda hoppade vi på bussen efter loppet. På kvällen hade vi en reservation på Flying Fish. ( en av de bästa restaurangerna i Disney och den ligger på hotellet).

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare