Mickey Mouse Marathon

02:50 var det dags för mig och Sofie att göra oss klara till vad vi har tränat till det sista året. Genomföra Dopey utan skador eller att dö var målet. Jag kan berätta att efter kl 11:30 stog Sofies stegräknare på 59000 steg!

Vi tog bussen ut till startområdet. Ryggsäckarna packade med bananer,nötter,choklad,cliff bars och cliffgele. Längs med banan var det 19 stopp med powerade,vatten,bananer,choklad och first aid.
Det var trångt i puljorna och eftersom det var vårat första Marathon var vi tilldelade den sista puljan, därför försökte vi komma längst fram i den. Värmefiltar av folie så långt ögat kunde se.
Kalle Anka,Långben,Mimmi och Musse startade varje pulja med fyrverkerier. Helikoptern med TV team flög över oss som om de jagade skurkar på Tv. Varje morgon sjungs det nationalsången, lite häftigt när 30.000 personer blir helt knäpptysta. 
Vi sprang de första km i dunjackorna, stoppade på den första bajamajan( efter att ha stått och väntat i puljan 2 timmar var det kris).
De första parkerna vi sprang igenom var Magic Kingdom och Aninal Kingdom. Vidare genom ESPN world of Sports, Hollywood Studios upp på Boardwalk och till sist genom EPCOT för att gå i mål på EPCOTS parkering.
Varje steg gjorde ont efter 15km och vi kunde inte göra annat än att skratta. Det värsta var våra pauser där vi åt och gick för att sedan komma i gång igen. Löjligt ont var det. Det bästa var att hålla en jämn takt hela tiden.
Animal Kingdom hade tagit ut en get och de bjöd på bananer. På Boardwalken fick vi stoppa fickorna fulla med choklad och använda riktiga toaletter och inte de grisiga bajamajorna. 30.000 löpare mdd löparmage är inte att leka med!!
Vi tog god tid på oss och det var tur. Många deltagare gick och vi var tvungna att zick zacka mellan de som gick för att komma fram. Jag är säker på att vi sprang många kilometer extra bara för det. 
Det var en fantastisk känsla att springa genom parkern, främmande delade ut godis och snacks längs med banan och ropade ditt namn. (Står på nummerlappen). Alla hejade på alla och det var högstämning. Särskilt i EPCOT där många löpare sprang till en bar och köpte med sig öl eller drinkar att krossa målgången med.
Det var en smärtfylld men fantastisk upplevelse. Och nu är jag ägare till 6 nya medaljer. #DOPEY

Vi firade segern på toppen av The Contamperary Hotel med ett spektatulärt fyrverkeri och god mat.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare