Universal Studios Florida

Checkade in på Canaba Bay och fick ett jätte fint rum, family suite. Sist vi var här tillsammans med Jon bodde vi bara en natt. Det är ett konvent i Orlando så nästan alla hotell är fullbokade men vi hade tur. Det är gång väg i från hotellet till Universals parker. Den nya Vulcano Bay ligger också på andra sidan av hotellet. De har också ett stort poolområde som är öppet till 22.00 på kvällen med badvakter och poolbar.

Första kvällen gick vi en runda på City Walken och åt middag på Antonijos mexicanska restaurant. Vi hamnade självklar närmast scenen ovetande om att ett mexicanskt band skulle spela. Det blev liv vill jag lova.
Dagen efter köpte vi endagspass till Universal Studios. Förra veckan när Daniel och Bettina var i parken var det överfullt, överallt. Vi hade tur och kunde gå igenom alla attraktioner och inga problem med att hitta en plats att äta. Vi besökte självklart Harry Potter. Transformers,Minions,Simpson,den nya Jimmy Fallon,MIB och ET hann vi också med. Senare på kvällen blev det middag på Margaritaville. 

Shuttle bussen.

Inga köer till biljetter

Wiggo träffade Karl Alfred Boy!! Han kunde berätta att han hade seglat till Bergen och ätit spenat med brunost!

posted under , , |

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare