lördag 26 augusti 2017

Dopey training

Torsdag efter jobb var det dags för veckans långkörare, 25km.
Det kan vara ganska drygt att springa en sträcka fram och tillbaka, därför frågade jag Alex om hon kunde hämta upp mig i stället. Lyxigt...
Jag valde mina asfaltskor Asics GT 2000, det är de jag planlägger att använda mest under själva tävlingen.
Jag sprang först söder ut på Rv 51, tog av mot Beito förbi Fjellrittet. Vidare mot affären i Beito, förbi vägen till Grønolen Fjellgard och bort mot Lykkja.
När jag sprang förbi bommen till Slettefjell började det att gå riktigt tungt. Vände tillbaka när jag kom på toppen av vägen vid Fleinsenden och vägen mot Ole. ( det var 20km hit)

När jag då sprang ner mot Slettefjellsbommen igen förstog jag varför det var så tungt, det är verkligen en stigning upp på den vägen....Det märker man inte när man kör bil.

På vägen mot Beito igen såg jag att diket var helt rött. SMULTRON /markjordbær. Jag har nog inte ätit så många smultron sedan jag var 7 år. Gissa om det smakade?
Fick i mig lite blåbär också. Magen började att kurra. På vägen mot Fleinsenden drack jag regelbundet och åt en powerbar. Men det smakade helt klart bäst med bär.

Alex kom körande nästan direkt jag hade avslutat mina 25km, verkligen bra planerat.
Jag lyssnade på Mickemouse Podcast, Filif& Fredrik och P3 morgon när jag sprang. Det fick tiden att gå. Men det som verkligen hjälpte var att det var så vackert. Dalen är grön och det var lösa getter, blommor och perfekt temperatur. Det hjälper också på att springa en på en plats du inte besöker så ofta. Mycket mer att se på och tiden går fortare.

När jag kom hem hade Wiggo lagat blomkålsoppa, gott gott. Kompressionsstrumporna är verkligen guld, ska investera i ett par till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...