2013 åt jag vegansk tomatsoppa
På Nobelbanketten åt de Pärlhönsmosaik,Piggvar och chokladsiluett med nougat och havtornexplotion.
År 2012 åt jag och Eric korv på Netabu.
I Stockholm åt de gravad röding,fasan och något så spännande som svart körsbärssorbe.
Nobelmiddagen på Liavegen 3,år 2015 blev en variant av original menyn till Nobelbanketten 2014. Det tar trots allt lite tid innan nyheterna når oss här.
Till förätt: Blomkålsoppa med krabba, aioli och citrus.
(I Stockholm serverades det Kungskrabba till soppan, men SPAR hade inte det i dag .)
Huvudrätt: Kryddstekt innerfilen av fjällgris på selleri/morot pure. Soterade vildlökar i hallonsås med rödvinssky.
(2004 fick de serverat kryddstekt kronhjort med morotsterin och viltsås)
Efterätt: safranpannacotta med färska hallon och apelsin.
(Sista rätten var safranpannacotta med mousse och sorbe av salmbär från Gotland. Det sista är hopplöst att få tag i här tyvärr)
Förrätt Nobelmiddagen på Liavegen 2015Huvudrätten
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning