Onsdag kväll bjöd Kai in till en provsmakning av sin meny på Hytta Mat & Vinhus här på Beitostølen.
Vi var ca 30 gäster som fick smaka en 4 rätters meny. Första förätten var skaldjurssoppa, den andra öring med kaviar. Huvudrätt filè med riktigt god bearnaise och potatiskaka. Avslutade det hela med en chokladganash och hallon sorbe`. Riktigt gott!
Det var väldigt smart av honom att bjuda in till den här kvällen och visa upp vad de har att bjuda på.
Mitt tips till kocken, om jag får ge ett sådant....
- Strö över lite havsalt på chokladganashen så lyfter den smaken lite mer.
Härligt med långa ljusa kvällar i Juni
Jotnetunet heter själva huset restaurangen ligger i.
Vi var ca 30 gäster som fick smaka en 4 rätters meny. Första förätten var skaldjurssoppa, den andra öring med kaviar. Huvudrätt filè med riktigt god bearnaise och potatiskaka. Avslutade det hela med en chokladganash och hallon sorbe`. Riktigt gott!
Det var väldigt smart av honom att bjuda in till den här kvällen och visa upp vad de har att bjuda på.
Mitt tips till kocken, om jag får ge ett sådant....
- Strö över lite havsalt på chokladganashen så lyfter den smaken lite mer.
Härligt med långa ljusa kvällar i Juni
Andra förrätten
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning