fredag 20 maj 2022

Utställning i Kongsvinger


Vaccination och maskmedel måste på plats innan vi åker till Sverige. Nu har vi varit ett par gånger hos det nyöppnade veterinärkontoret här i Beitostølen. Med tanke på alla hundar och andra djur här är det väldigt fint att ha nära till veterinären. Det går ett rykte om att det ska byggas en hundluftegård på Beitostølen snart. Det ser jag fram till. Det kommer verkligen behövas i de varma sommarmånaderna.

På plats i Kongsvinger på Kongsvinger budget hotell. Jättemysigt, och fint vid sidan av älven. Lång strandpromenad intill hotellet.  Vi hade tre sängar på rummet. Det verkede nyrenoverat. Smart hotell uten reception, vi fick en kod till dörren och en till rummet. Frukost kunde man ta med själv och äta i loungen. Här fanns gratis kaffe/te och bestick.

Bill gör sig klar till sin första utställning som unghund. Äta lite gräs och se på de andra hundarna. Bill var först ut i ringen. Lite konstigt var att domaren mätte honom till 48 cm, när vi mätte honom hemma var han 54cm. Oavsett gick det bra och domaren var väldigt vänlig.

Här mötte vi på Jølle. Han kommer i från samma Kennel som Bill. Jølles mamma, är Bills mormor.

Hipp hurra… Det blev Excellent,CK,BHK2

Kanske det var turtröja som Eli stickat som gjorde susen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Kautakeino

Ja vi har bokat en helg till Kautakeino. Någon åker till Spanien och någon väljer att åka till Nord Norge… VG skriver att det är nu -34 grad...