Hjortronsnaps

I går plockade vi en del hjortron. Tyvärr blev de flesta mosade på vägen. Istället för att göra sylt av dem bestämde jag mig att göra Hjortronsnaps. Kokade hjortronen i ca 5 minuter, rörde i lite socker.
Använde ett durkslag och en kökshandduk för att sila bort alla kärnor.
När jag pressat igenom all saft kokade jag det igen med mer socker. Till sist lät jag det svalna och blandade med vodka.
Resultat blev PERFEKT! Hur ofta händer det liksom? Att det du experimenterar blir perfekt...jag bara undrar.





















posted under , , , |

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare