söndag 14 maj 2017

Eurovision Song Contest på Violvägen - Maten


Wiggo började att laga mat redan efter frukost. Jag hade ansvaret för efterrätt och dekorationer.
Ett besök på förmiddagen till systembolaget blev det också, för att matcha lite dricka till menyn.

Förrätt

Quinoaburgare med pilgrimsmussla,kålrotpuree med rotgrönsakchips och körsbärsås.
Huvudrätt

Fläskfilé Wellington med potatis pom anna,ugnsbakat morötter/palsternackor och kantarellsås.
Efterrätten 
Key Lime Pie
MumsMumsMåns gillade förrätten, serverade med Cava i glaset

Huvudrätt, serverades med valfri dryck. Förslagsvis rödvin eller öl

Anki och Åke ( Måns smög sig med också)


Lennart i djup koncentration med sin smartphone, och mamma

Key lime pie serverade med vild rabarber mousserandevin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...