onsdag 21 september 2016

Nytt koncept

Vi håller på att utveckla en ny upplevelse eller aktivitet. Där man ska använda vad naturen har att erbjuda. I lag ska man laga middag tillsammans i vår vildmarkskamp.
Vi rökte fisk,hackade grönsaker till en sallad, kokade byggryn, bakade bröd och gjorde en grönsaksgryta. Jag fick uppgiften att vispa grädde till smör som jag sedan smaksatte med vitlök och salt.

Wiggo rör i grytorna
Brödet stekte vi på skifferplattor 
Elin rökte fisken och passade på elden
Här är fisken färdig rökt
Vi har också möjlighet att ta emot övernattningsgäster i 8-kanten och vindskyddet. Det är väldigt mysigt här i campen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Isfiske och silver

Isfiskartävling på Miron. Här var det full rulle hela lördagen med stora och små isfiskare. Tävling i kastspö för barnen med indelning i frå...