Atlanta

Fredag kväll avslutades sent på Hard Rock Café, Atlanta.

Vi checkade in på eftermiddagen på hotellet Aloft i downtown. Ett par kvarter i från hotellet hittade vi en gata med restauranger och barer. Först gick vi på en Irländsk bar och drack Irish Coffe och sen vidare till Hard Rock. Lördag morgon hade vi bestämt att möta upp Ryan och äta frukost. Han bor i Atlanta sedan ett år tillbaka men kommer i från Minnesota. Vi träffade honom på bröllopet i Minnesota i fjol.
Wiggo,Ryan och Jon på en behövlig och uppfriskande morgon promenad i Atlanta.
Överraskande fin och trevlig stor stad.
Frukosten blev serverad här på No mas Hacienda y cantina. Det kändes som att vi var tillbaka i Mexico. Jag ville beställa allt på menyn och de hade även en stor affär med mexikanskt hantverk.
Hit vill jag tillbaka om jag någon gång har vägarna förbi. Tyvärr fick jag inte tid att ta kort på maten eftersom jag var vrålhungrig ;)
När vi gick tillbaka mot hotellet möttes vi av en parad. Veterans day i Amerika, något vi helt klart hade missat. Hela centrum var nu avspärrat och gatorn kantades med åskådare med viftande flaggor och hurra rop. Bilar,hästar,krigs veteraner,basketlag,60 åriga drillflickor,militärskolor och många flera gick i den långa paraden. Den verkade aldrig ta slut. Men vi njöt solen och den fina dagen. Här kommer några bilder i från paraden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare