Vargen ylar och Kålsoppan kokar

Upp i ottan varje dag denna veckan. 
Varannan dag har vi varit i skogen och jagat hare. I morse åkte vi till ett jaktområden inte långt ifrån där vi bor. Äpplena vi hade samlat ihop till älgarna glömde vi så klart igen...
Morgonen startade med att vi såg en orre vilket var trevligt. Eric fick inte upp och det gick trögt men efter en timme drog han i väg över skogen, efter en räv.
Jag laddade bössan och fick faktiskt syn på räven med Eric hack i häl. Jag tyckte inte att jag hade ett bra skottläge och sköt inte. Räven skakade av sig Eric efter ett tag. Innan vi styrde kosan mot bilen hörde vi vargar som ylade. Ingen rolig upplevelse när du har din fyrbenta bästa vän springande i skogen. Nu kom ylandet ifrån andra sidan en stor trafikerad europaväg... Men det är inte roligt!
På post
Efter morgonjakten var det dags att ta tag i vedhögen. 
På kvällen satte vi ut abborre och lax nät i Västra silen. En liten sväng med Rappala hann vi också med innan det blev mörkt.
8 stora abborrar och 3 mörtar fick vi på nätet morgonen efter. Vi skrubbade hel båten och fixade i ordning allt inför vintern.

Idag har vi varit på turné i Sillerud. På vägen hem åkte vi förbi Esters ( på begäran av mig själv) härblev det räkmacka och kaffe i solväggen.
I morgon är det Marknad och det förväntas 100.000 besökare. Kålsoppan är tradition och vi är klara för helgen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare