I kväll fick vi serverat en utsökt meny ifrån BareKOS restaurant här på Beitostölen.
Det som skiljer den ifrån andra menyer här, var att den bestod av enbart veganska produkter.
Jäklar va gôtt de va! Jag hoppas verkligen huvudrätten kommer på menyn. Rullade ut ifrån restaurangen och in på Svingen efteråt;) That's how we roll...
Menyn såg ut så här:
Rödlinssoppa på Pizzolato Prosecco spumante med hint av saffran
Serveras med grönärtterrin, gräslökolja och syltad vit delikateslök samt ärtskott.
Svarta bönor i Ecologica El Condor reduktion med svart tryffel Gulbetaterrin, stjärnanissyltad rödbeta, jordärtskockspure på ekologisk rapsolja, chips av betor, saltbakad valnöt, friterad rosmarin, vattenkrasse och rödbetsskott.
Mörkchokladgel på sojagrädde och agar agarVaniljsyltade hjortron och havtorn. Rödvinbärssorbet samt mörkchokladjord.
|
Förrätt |
|
Huvudrätt |
|
Efterätt |
|
Gänget samlat på en bild |
Information om ett bättre alternativ av vegetarisk mat - utan tillsatser av något slag:
SvaraRaderaGreen n’ Lean tillverkar svensk ekologisk vegan mat och blev ett av tre företag som nominerats till Garant Ekostjärna 2014.
Vinnaren utses på Ekogalan på Grand Hotell i Stockholm 30 januari.
Besök www.ekoweb.nu/?p=11221 för detaljerad information.
www.green-n-lean.se