Bloggarkiv

Leta i den här bloggen

onsdag 10 april 2013

Äpplepaj med kokosflingor - glutenfri












Du behöver:
4 äpple
1 dl kokosflingor
2 dl fiberhavregryn/glutenfria
0,5 dl solroskärnor
1 dl ekologiskt strösocker
125 g plantbaserat smör
Lagom mycket kanel... en smak sak


  • Skala och skär äpplen i små bitar ca 2x2 cm. 
  • Lägg äpplena i en pajform och strö över lagom med kanel, en smak sak helt enkelt.
  • Smält smöret i en kastrull och blanda i de torra ingredienserna.
  • Smeta ut smeten över äpplena.
  • Grädda i ugnen på 225*c i mitten av ugnen, tills pajen fått en gyllene färg. Ca 20 min.
  • Servera med tofuline vaniljglass eller soyagrädde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Sandbakkebua

Snart är det mitten av Juli. Enligt Yr.no kommer sommaren till Beitostölen nästa vecka. Det blir kul, kanske man kan ta ett dopp i sjön. De ...