Äpplepaj med kokosflingor - glutenfri












Du behöver:
4 äpple
1 dl kokosflingor
2 dl fiberhavregryn/glutenfria
0,5 dl solroskärnor
1 dl ekologiskt strösocker
125 g plantbaserat smör
Lagom mycket kanel... en smak sak


  • Skala och skär äpplen i små bitar ca 2x2 cm. 
  • Lägg äpplena i en pajform och strö över lagom med kanel, en smak sak helt enkelt.
  • Smält smöret i en kastrull och blanda i de torra ingredienserna.
  • Smeta ut smeten över äpplena.
  • Grädda i ugnen på 225*c i mitten av ugnen, tills pajen fått en gyllene färg. Ca 20 min.
  • Servera med tofuline vaniljglass eller soyagrädde.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare