onsdag 10 april 2013

Äpplepaj med kokosflingor - glutenfri












Du behöver:
4 äpple
1 dl kokosflingor
2 dl fiberhavregryn/glutenfria
0,5 dl solroskärnor
1 dl ekologiskt strösocker
125 g plantbaserat smör
Lagom mycket kanel... en smak sak


  • Skala och skär äpplen i små bitar ca 2x2 cm. 
  • Lägg äpplena i en pajform och strö över lagom med kanel, en smak sak helt enkelt.
  • Smält smöret i en kastrull och blanda i de torra ingredienserna.
  • Smeta ut smeten över äpplena.
  • Grädda i ugnen på 225*c i mitten av ugnen, tills pajen fått en gyllene färg. Ca 20 min.
  • Servera med tofuline vaniljglass eller soyagrädde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...