I kväll har jag bakat! Inspirerad av alla läckra semlor som jag har sett och att det är alla hjärtans dag snart.
Det blev semlor med hallongrädde. Semlorna bakade jag enligt mitt gamla recept. (Sök semlor i sökrutan). Istället för vanlig grädde blandade jag i hemmagjord hallonsås. Koka upp 500g frysta hallon med 2dl socker. Sila av kärnorna och där har du en skitgod hallonsås till glass,yoghurt,fil eller grädde.
Det har kommit så många ekologiska varor till affärerna här uppe på fjället också. Vi har gått berserk! Efter att jag såg filmen/dokumentären Forks over Knives.
En blogg om hamiltonstövaren Bellman, dunkerstövaren Bill, jakt, mat och hur det är att jobba och bo i Norska fjällen.
tisdag 12 februari 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hund på rymmen
I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...
-
Moods of Norway VAFFELJERN kommer att ligga ute till försäljning i mitten av oktober. Priset är 999,- inkluderat en exklusiv Moods of Norwa...
-
Det var den 15 februari , Efter att ha sett dokumentären Forks over Knives som vi bestämde oss för att ändra vår kost till fullständigt p...
-
Nu har jag haft mina Cress jaktbyxor i ca 4-5 år och de blir bara bättre och bättre. De är gjorda av getskinn och tål både vatten och vin...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning