Bloggarkiv

Leta i den här bloggen

söndag 3 juli 2011

Petters Bärpaj


Blanda ihop:
3 dl vetemjöl
1,5 dl fiber havregryn
1,5 dl kokosflingor
150 gram smält smör
Rör ihop till en deg och tryck ut lite mer än halva degen i en pajform.

Förslag på fyllning:
400g frusen rabarber med socker på eller
400 g blåbär eller
400 g hallon

Förvärm ugnen till 225 grader.
Smula över resten av degen och grädda i ugnen tills pajen har fått färg ca 15-20 minuter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Höstdagar

Söndag i fjället. Jag och Bellman gick en tvåtimmars tur efter frukost. Fantastiskt höstväder! Det ver nästan inga andra ute på förmiddagen....