onsdag 23 februari 2011

Kladdkaka i flera nyanser

Två nyanser av brunt....

  • 1 dl smält smör
  • 2 ägg
  • 2,5 dl strösocker eller rårörsocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 krm bakpulver
Smet nummer t som du häller över den första smeten.
Då halverar du alla ingredienserna och tillsätt 0,5-1 dl ljus sirap istället för kakao

Do like this...

Vispa samman smält smör, socker och ägg. Rör ner torrvarorna och slå smeten i en smord form med löstagbar kant. Använd kokosflingor ist'ället för ströbröd runt kanten.

Grädda i 180 grader i cirka 15-18 minuter tills kakan är genombakad i kanten men kladdig i mitten

Låt svalna något och servera med vaniljglass =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...