Kladdkaka i flera nyanser

Två nyanser av brunt....

  • 1 dl smält smör
  • 2 ägg
  • 2,5 dl strösocker eller rårörsocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 krm bakpulver
Smet nummer t som du häller över den första smeten.
Då halverar du alla ingredienserna och tillsätt 0,5-1 dl ljus sirap istället för kakao

Do like this...

Vispa samman smält smör, socker och ägg. Rör ner torrvarorna och slå smeten i en smord form med löstagbar kant. Använd kokosflingor ist'ället för ströbröd runt kanten.

Grädda i 180 grader i cirka 15-18 minuter tills kakan är genombakad i kanten men kladdig i mitten

Låt svalna något och servera med vaniljglass =)

posted under , , |

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare