söndag 5 december 2010

Chokladtryffel med jordnötter


Arla.se

Ingredienser:
ca 20 st
1 dl vispgrädde
50 g smör
300 g mörk choklad av BRA kvalitè
1 dl Kesella
1 1/2 dl grovhackade salta jordnötter

Koka upp grädden och smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta. Rör i Kesella och hälften av nötterna.
Klicka ut chokladen i ischokladsformer, strö över hackade jordnötter.
Låt den stelna i kylskåp.
För att undvika klet, förvara tryffeln kallt mellan godisvarven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Kautakeino

Ja vi har bokat en helg till Kautakeino. Någon åker till Spanien och någon väljer att åka till Nord Norge… VG skriver att det är nu -34 grad...