Sverige - Norge - Sverige


Nu har jag landat, først pp Gardemoen sedan Gjøvik, Arvika och slutligen Årjæng. - Home sweet home!

På væg ifrån Gjøvik hamnade jag i en lång bilkø. Det var en cykel tævling som stoppade upp trafiken. Efter ett tag mærkte jag också att jag blev førføljd!!
En gubbe i en silvrig bil Toyota tror jag det var, norsk registrerad. Han låg tætt bakom mig, kørde om stannade kørde upp bakom mig igen. Fortsatte så några gånger, på en lång rakstræcka kørde han upp bredvid mig før att sedan sænka farten och lægga sig precis bakom mig igen....
Jag blev skræmd, tog upp telefonen och ringde pappa. Han bakom såg att jag pratade i telefon men låg fortfarande vælldigt næra.

Efter ett tag kom vi fram till en rondell, jag blinkade inte med blinkersen utan kørde i den riktning jag skulle. Han kørde efter ett helt varv men kørde sedan åt motsatt riktning, han kunde ju ha svængt høger med en gång ?????

Hjælp!
Det var faktiskt vælldigt obehagligt.
En trevligare øverraskning var att mamma och Åke var med och møtte mig i Arvika tillsammans med pappa. Vi pratade hela vægen hem till Årjæg.
I morgon ska jag hælsa på mormor, och hon ska få sin present ;) en liten BAK tanke med den har jag hehe!

Tyværr missar jag Midsommarfirandet på Galtø som jag var bjuden på, men hoppas på att jag kan få en inbjudan næsta år också =)

Lægger upp en bild på flygplanet jag åkte med ifrån Gotland

Kram

posted under |

1 kommentarer:

Stefan sa...

Jag får beklaga flygstandarden här på gotland. Mycket här som härstammar från medeltiden och åren därefter. Tur att du kom hem tryggt iaf!

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare