tisdag 17 januari 2023

Gol på väg till Norefjell

Fördelen med att fylla runda tall är alla presentkort man måste använda inom ett år. Nu går turen till Norefjell Hotell & SPA ( tack alla kollegor). Men eftersom vi inte gillar att köra så låna etapper stoppade vi i Gol. Här sov vi en natt hos Sentrumvegen. En perfekt liten studio med kök, mitt i centrum av Gol. Väldigt rimligt pris och bekvämt. Tyvärr var det ganska kallt i lägenheten och lite för hård säng. Men annars tipp topp. De hade vist ett instagramkonto till lägenheten #sentrumvegen jag hittade den på Booking.com.
Bellman utanför Gols bageri
Eftersom vi åkte sent lagade vi lite tapas, gick promenad med Bellman och såg en film på Netflix. Ganska mysigt i Gol ändå. Ganska många bra affärer. I dag besökte vi en djuraffär, Bellman (höll på att skriva Wiggo här) fick nytt flexi koppel och en ny stor hare. 
Vid lunchtid åkte vi vidare mot Norefjell. Det skulle visa sig vara en upplevelse. Det var snöstorm och väldigt,väldigt dåligt plogat. Slingerkrokiga vägar och totalt frånvarande av plogar. Det tog oss en evighet att komma fram, men vi var glada att vi kom fram över huvud taget.



Jag hade packat ryggsäcken för en eftermiddag i skidspåret. Det blev det inget med då allt hade snöat in. Inget skidspår och knappt en väg att gå på. Det blev siesta och bad på rummet istället. 
Otroligt fint rum fick vi. Det är faktiskt två sovrum och kök. Super lyxigt. I kväll är planen att fixa lite take away från en av restaurangerna eftersom Bellman inte är välkommen in på de. 
Sovrum med badkar. LYX

Bellman passar köket



Bullarna från Gol bageri gick fint ihop med Ballentines och kaffe

Ny modell kökslampa



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...