onsdag 18 januari 2023

Norefjell Hotell & SPA

Lobbyn på hotellet är stor och rymlig med trevliga soffgrupper. Högt till tak och känslan av att du är på ett stort hotell i Aspen Colorado. Inte för att jag varit där, men den populära Lodge feelingen iallafall. Alla nya skidresort restauranger,hus och hotell har samma känsla nu. Stora bruna möbler, tavlor med älgar,stenväggar,träd inredning etc.
Och som pricken över i, stora kristallkronor och parkeringshuset fullt med Tesla och Porsche.
Men vi kände oss ändå tillrätt.
Hotellet ligger verkligen för sig själv, det finns ingenting i närheten förutom skidspår,skidbacke och flera stugor.
En som kände sig som hemma med en gång han kom in! 

Ingången till receptionen. Vi hade lite svårt att hitta den när det var snöstorm, alla skyltar var täckta med snö. Vilket gjorde att vi först parkerade i parkeringshuset under hotellet. Verkligen lyxigt att ha bilen inne när det är snöoväder. Sedan tog man hissen upp till receptionen. Hotellet hade både skiduthyrare och skid shop. 

Bellman planade ut framför spisen i lobbyn.

En skål var verkligen på sin plats. Eftersom Bellman inte var välkommen i matsalen beställde vi Take away från Matbaren. Väldigt smidigt att beställa och betala online, fick ett sms när det var klart. God pizza och en liten citrontårta till efterrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...