lördag 9 december 2023

2 Advent

I en Facebookgrupp efterlyste de en spark som försvunnit förra helgen. Jag och Bellman gick på den i början av veckan. Ägaren ville gärna ha den tillbaka men skulle inte till Beitostølen förän jul. Jag,Wiggo och Bellman sparkade hem den när vi var ute och gick.  Veckans goda gärning. Sparkar har blivit sjukt dyra, tror de kostar bort i mot 3000kr. Vi har inte kört in vår spark än, men det är fin att ha när man ska handla och inte orkar ta bilen.


Nästa julbak blev saffransbullar med smörgömma. De var riktigt, riktigt goda. Får snåla om de inte skal ta slut innan Lucia. I morgon är det 2a Advent. Men det är också Nobelmiddagen. Det får vi inte glömma boet. Vi har sett alla avsnitt på svt om pristagarna.
Tokigt att en författare i från Norge vann, varken jah eller Wiggo hade hört hans namn förr. Men det kanske säger mer om oss … 

Fin morgon innan jobbet. 

Vi åkte till Otta en liten sväng. Det var dödskallt där, så det blev inte så många bilder. Men mysigt med julskyltning och julljus i centrum. Bellman var extatisk när han fick pannkakor till lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...