lördag 25 juli 2020

Hyttetur


Hyttetur på Horgen. Det blåser en del och första dagen regnade det var 10 minut. Men vad gör det när kylen är full av mat och drickan kyld?

Middagen på grillen blev sötpotatis med lök,blåbärsallad och grillad lax 👌

Eli och Rolf tog oss med på tur vid Smuksjøn. Målet för dagen var Stenbu. Det är en hel del sten i fjällen här 😂. Bellman fick på sig sina strumpor, vilket han inte var så förtjust i först. Men det gick fint, Bellman hade egentligen inga problem med att parera vadsa stenar. Men det blir lite extra drag i kopplet när han sitter fast i mig 🤷🏻‍♀️

Stenbu! Det blåste kallt men vi hade både fila och extra kläder med i ryggsäckarna. 

På vägen tillbaka hittade vi flera renhorn. Vi gick nämligen av stigen där ”alla” går och följde bäcken tillbaka. Stora horn som vi tog med oss hem :) Kanske till utställningen på jobbet?

Nere vid Smuksjøn träffade vi den här lilla krabaten. Bellman brydde sig inte om den. Men de var lika glupska när vi fick kanelbullar på bordet.


Tillbaka på hytta blev det sliders till middag.
Bellman gick och la sig vid 17 tiden och vaknade 05:45 och tyckte att jag skulle följa med honom ut😖. Men det var en fin morgon, han fick en liten tur och tidig frukost. 
Liiite senare blev det en löptur med start i från hyttan. 

Det går får och kor här i området men det är inga problem med Bellman. Han är livrädd för dem, kryper förbi. Det är bra att det är åt det hållet.

Vyer på tur upp i fjället...

Vi sluttade ner fjällsidan på vitmossan. Väldigt mjukt och skönt. Det gick lite fort i perioder så Bellman började skälla och hoppa. Så det fick bli en liten pause i nedförsbacken. Busiga Bellman!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Kaptein Bill av Maurvangen

Utställning i Kongsvinger 5 maj. Bill var inte imponerad av de andra hundarna. Han morrade lite om de skickade en kall blick åt hans håll. W...