Bloggarkiv

Leta i den här bloggen

torsdag 9 april 2020

Catering

Wiggo jobbar nästan som vanligt trots allt, så idag bestämde jag middag. Det blev Marockanskt tema. Jag ringde Mimmi och sa till henne att vi kommer med middag i kväll.
Det blev hummus,baba ganosch, couscous sallad med torkad frukt och ungsbakad lax med tahin.  Riktigt bra blev det. Det blev till och med en kopp mynta te efter maten, med mynta i från vår egen trädgård. Jag torkade citron timjan och mynta förra sommaren. Det blev väldigt lyckat.





Har kommit en bra bit på vägen med 2000 bitars pusslet.


Skärtorsdagen i Liavegen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Sandbakkebua

Snart är det mitten av Juli. Enligt Yr.no kommer sommaren till Beitostölen nästa vecka. Det blir kul, kanske man kan ta ett dopp i sjön. De ...