Regnet det bara öser ner...

Hämtade ut våra Bibs (startnummer) i morse innan vi tog shuttlebussen till centrum. Det var spått regn hela dagen men det var först när vi stigit av bussen det började. Himlen öppnade sig och vi med många andra sprang från parasoll till parasoll i centrum av Willemstad. Vatten överallt. Vi hade tagit med våra regnjackor men det hjälpte inte mot vattnet som stänkte upp från backen. 
Mellan skurarna tog vi oss mellan turistattraktionerna, the floating market/flytande marknaden där försäljare från Venezuela säljer sin fisk och sina grönsaker, The Penha Renaisance mall and Rif Fort,Queen Emma bridge, och Sanbil shopping mall där vi såg den nya Harry Potter filmen Fantastiska vidunder och var du hittar dem.

Det här motivet är det mest kända på den här karibiska ön.
Queen Emma Bridge, består av pontoner och när båtarna ska förbi kör de bron åt sidan. 
Det är juldekorationer i storlek XXL överallt. 
När vi tog bussen hem på eftermiddagen ösregnade det fortfarande. Vi var inte de enda som ville med bussen. Jag fick sitta i Ws knä och det var inte alla som fick en sittplats. Gatorna flyter...
Tyvärr blev ute bion/kino inställd i kväll. Det var planlagt att visa Forest Gump på stansen när solen gått ner men på grund av vädret blev det inställt. Typiskt!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare