fredag 1 januari 2016

Onsdag eftermiddag fick vi "fjälltaxi" till Vassklepp. En scootertur på ca 30 minuter. Två slädar fulla med packning till skidäventyr och nyårsfirande.
Åge åkte in i måndags och stugan var varm när vi kom dit. Den såg inte så varm  ut på utsidan.
Nyårsafton morgon sov vi ganska länge. Eric fick på sig GPSVästen och efter frukost begav sig jag,Sofie och Al i väg på en skidtur. Eric letade efter haren och killarna isfiskade.
Jag ser ut att ha kommit lite ur kurs och Al tränar telemarksvängar.
Här är Åge och Al's stuga till höger i bilden. Det var inte jättebra sikt men behaglig temperatur. Tyvärr väldigt mycket övervatten på sjön. Det blev väldigt kladdigt och blött för isfiskarna.
Eric fick på de nya strumporna som han efter 20 minuter tappade allihopa. Värdelöst!
Vi spelade spel, läste böcker och drack whisky. Till och med en liten eftermiddagslur hade vi tid med. Vi dukade upp nyårssupén på plasttallrikar. 
Indisk curry och cheesecake till efterätt.
På tolvslaget skålade vi utanför stugan. Vi hörde raketer och smällare i från Beitostölen men det var i det fjärna. Tio minuter efter klockan slog tolv fick Eric upp en hare. Skallet ekade och det gick runt,runt. Två timmar senare fick vi in honom i stugan och det var läggdags för alla. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...