onsdag 2 september 2015

Vegetarisk mat i biffens hemland och promenad i Buenos Aires sentrum

Pappa körde mig till Gardemoen måndag morgon, där mötte jag upp resten av gänget.
Först kom Vaughn och Pi som tog flygbussen från Hønefoss. Efter en stund kom även Wiggo, Patrick och Elin, de hade pratat för mycket i bilen och missat avfarten till Gardemoen. De var nästan framme i Oslo när de upptäckte det.
Vi flög till London, Heathrow och åt middag på Gordon Ramseys restaurang i terminal 5.  Vid incheckningsdisken träffade vi på några ur Englands demo team, de skulle med samma plan. De skulle bo en natt i Buenos Aires innan de åkte ner till Usuhaia.
Efter att vi gått ombord på planet blev vi sittande  i nästan en timme. Förseningen var pågrund av att de var osäkra på hur mycket bränsle de hade i flygmaskinen. Konstigt.
Flygresan tog nästan 14 timmar och vi landade i Buenos Aires på morgonkvisten. Taxin väntade på oss vid ankomsthallen och körde oss tryggt till hotellet,
Wiggo och Patrick på Art Factory Hotstel
40kr för en liter med öl, är lagom
Vegetariskt alternativ på restaurangen. Grillad aubergine med tomat och mozzarella.yam yam
Här är vi samlade i Buenos Aires city. Vi försökte leta upp en person som inte såg så snabb ut, om de skulle sticka av med vår kamera. Men det gick fint.
Jag, Pi och Elin i gott sällskap av Evita Peron
Grabbarna Vaughn Patrick och Wiggo
Det var många häftiga byggnader att beskåda, det här var en av dem. Osäker på vad det är men det ser ut som Moulin Rouge i Paris.
I morgon ska vi kolla in Palermo och området Boca. Annars tar vi det lugn och har semester ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Isfiske och silver

Isfiskartävling på Miron. Här var det full rulle hela lördagen med stora och små isfiskare. Tävling i kastspö för barnen med indelning i frå...