tisdag 15 september 2015

Bahia Surfcamp

Efter en lång dag med flyg i från Ushuaia till Buenos Aires och tolv timar senare vidare till Salvador (Brasilien) checkade vi in på surfcampen måndag morgon.
Här har vi en paradisstrand nästan helt för oss själva, vi är totalt 14 stycken gäster som bor här. Vi är 8 stycken från Beitostølen. De andra gästerna kommer från Island,Tyskland, England och Sweitz. 
Dagarna i Ushuaia gick fort i slutet av veckan. Jag drog på meg en förkylning och kroppen var inte helt med de sista dagarna. Men nu har det blivit bättre, kanske havsluften som gjort sitt...

Till vänster har vi en skateramp, huset har ett allrum med tv,kylskåp och bokhylla med massa böcker. Det är också ett par sovrum. Kylskåpet fylls på med dricka och öl, du skriver upp vad du tar och betalar i slutet av veckan. Öl kostar 10kr.
Varje dag är det frukost i från 08.00-10.00, lunch klockan 12:30-14:00 och middag från 18:30-19:30
I köket står lokala damer och lagar mat hela dagen. Det är inte så lätt att kommunicera på portugisiska. Vi fick bra grepp om spanskan i Argentina, men prtugiska är en helt annan sak.
Maten är fantastisk och jag,Elin och Pi har beställt vegetarisk mat hela veckan. Ska skiva mer om maten en annan dag.
Vi bor i en av bungalowerna. Det är bara plats till 16 gäster här. Stranden är privat och du åker igenom en port med vakter för att ta dig in på området, det är därför vi har hela stranden för oss själva. I morse var vi ute och sprang på stranden, den enda vi träffade på var en surfare som också hade hela havet för sig själv.
När folk inte surfar eller tränar finns det pingisbord,frisbee,slackline,yoga,hängmattor,fotboll och ett stort antal böcker att roa sig med. Eller varför inte försöka öppna kokosnötter.
Dum som jag var sprang jag barfota på stranden i morse, och det slutade med vattenblåsor under båda stortårna. Jäkla skit!
Varmt i vattnet, och vi har hittat en lagun utan vågor. 
I går eftermiddag var det yoga på terrassen. Det var gott att få sträcka ut kroppen efter alla flygresor.
Pi, headstand på stranden i Busca Vida.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Kaptein Bill av Maurvangen

Utställning i Kongsvinger 5 maj. Bill var inte imponerad av de andra hundarna. Han morrade lite om de skickade en kall blick åt hans håll. W...