Oväntade saker händer hela tiden

Allt var planlagt och klart torsdag morgon. Jag,Pi,Patrick och Vaughn åkte från Beitostølen och första stoppet var Gjøvik. Vi kom aldrig så 🚧 långt. Pis bil började koka efter 1,5 timme. 

Lite av en krissituation eftersom killarna var på väg till Gardemoen. Bilen ville inte starta och jag ringde pappa som satt upptagen med möten hela dagen.

Men snäll som han är kom han och plockade upp oss. Killarna tog flygbussen till
Gardemoen, väldigt smärtfritt. Värre var det med Pis bil. Den fick vi lämna kvar i Gjøvik och åkte med pappa till Årjäng. Där gratulerade vi mamma och åt pizza innan vi gav oss i väg mot Göteborg med  Netamobilen II. Vilken tur att vi hade den kvar i garaget.
När vi äntligen kom fram till Lotta i Göteborg på kvällen var vi trötta men glada efter omständigheterna. Lotta dukade upp med kvällsmat och vi stupade i säng. 
När vi vaknar upp upptäcker vi att vingar fått parkeringsböter. Skojar de med oss?
Vi hade betalat och det finns ingenting som säger att det inte är lov att parker. Lotta förstod inte heller varför och vill kontakta polisen. Vi parkerade på anvisad plats på gatan där Lotta bor.  Men världen vill väll jobba emot oss på den här resan...
Lunch på Gunneboslott
Lunchefterätt...
Kos!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare