lördag 11 oktober 2014

Helstekt killing

Wiggo tog med en killing till Beitocampen. Han och Patrick tillagar killingen med olivolja, rosmarin 
(två krukor) och två hela vitlökar. Patrick hade eldat i eldstaden 3-4 timmar innan vi hängde upp killingen. De surrade fast den på gallret med ståltråd. Efter det hissade vi upp den i kjättingen som är monterad i en vajer i taket på 8-kanten.
Patrick och Wiggo förbereder killingen

Inne i 8-kanten. Killingen hänger över elden. 
Patrick gjorde egna faklor. Fina Öyangen

Härligt att ha gänget samlat utanför kontoret ;) 
Många hungriga magar att mätta

Färdigt efter ca 1,5 timme

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...