CharterturistSoldyrkare i ung ålder...
Osäker på hur gammal jag är på den här bilden. Men jag älskar forfarande solstolar och blommiga mönster.
Två månader kvar tills vi åker till Mallorca för att fira mammas 60 års dag. Det ska bli så skönt. Inte säkert att vi har tur med vädret, men chanserna är nog små för att det ska bli dimma,is,snö och storm. Vilket det är här på Beitostølen just nu. 
Jag har aldrig varit på Mallorca, någon som har ett bra tips eller två? Vi ska bo i Alcúdia som ligger vid Mallorcast längsta sandstrand har jag hört.


posted under , , , , |

1 kommentarer:

väderkarta.se - Klart Väder sa...

Mallorca har ett väldigt behagligt subtropiskt klimat där somrarna är varma och vintrarna ganska milda. I Palma är medeltemperaturen under året 20 grader. På hösten och vintern regnar det måttligt på norrsidan av ön. Det regnar väldigt sällan under sommaren. Genomsnittligt antal soltimmar är 7,9 per dag.
Den mest instabila tiden är mellan december och mars då det växlande regnar och är soligt med temperaturer mellan 15-20 grader. På våren, från april kryper temperaturen över 20 grader. Under maj och juni förekommer det enstaka molniga dagar med regn annars är luften klar och behaglig. Sommaren har en dagstemperatur på mellan 25 och 30 grader. Tidvis är det även över 30 grader och den absolut varmaste månaden är augusti. Under hösten bli vädret ostadigare igen och oktober är den regnigaste månaden. Trots det så kan temperaturerna stiga upp mot 20-25 grader på dagarna.

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare