söndag 16 februari 2014

Norge premiär med Skarsgård

I går var det uppdukat "Hollywood style" här i Beitostølen. Bergo Hotell ställde i ordning en premiärfest med rödmatta och hög kändisfaktor. 
Bioduken som är den största i Norge blev uppsatt i alpinbacken. I botten av backen stod den stora snöplogen som är med i filmen. Vägen upp till utomhussalongen var kantad med marschaller som lyste upp. Scooter transport eller med goda skor och en liten uppvärmning tog man sig upp backen. De hade bygt en amfi i snön med plats till alla...
Folk hade klätt sig gott och trots att filmen blev lite försenad var det inga sura miner. Arne Hjeltnes intervjuade Stellan Skarsgård och några av de andra skådespelarna. 1500 personer hade köpt biljett och det var en magisk stämning i snöstormen. En bit in i filmen såg du bara vita små troll i backen. Eftersom filmen mestadels utspelar sig i snö, gav det en 4D effekt när snön piskade ossi ansiktet och vinden susade. Häftigt !
Filmen då? Den var fantastisk rolig och gillar man Tarantino kommer man också gilla den här filmen av Moland. Filmen blev dedikerad till minne av Steinar Hovi. Det var väldigt fint gjort tycker jag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Isfiske och silver

Isfiskartävling på Miron. Här var det full rulle hela lördagen med stora och små isfiskare. Tävling i kastspö för barnen med indelning i frå...