Skyline zipline Eco Adventures

Eco Adventure har flera ziplines på öarna här. Den vi besökte tog ca 1 timme att gå igenom och det var 5 olika. Du märker verkligen att du är i ett land där ingen får lov att göra någonting själv på grund av försäkringar och stämningar. Vi fyllde i två sidor med godkännande på att vi gjorde det här på eget ansvar, signerade 4 gånger på framsidan och ytterligare två signaturer på baksidan av arket. Dyrt var det, ca 600kr pr. Person. (Dubbelt av vad vi tar betalt hemma).

Vi var en grupp på 15 stycken där några hade testat ziplines förr och ett par helt färska. Guiden var makalös. På fem minuter hade han lärt sig namnet på alla i gruppen och var alla kom ifrån. Visste precis vad han skulle säga och göra för att få alla att skratta och känna sig komfortabla. 
Vi hade två guider, en kopplade dig på ziplinen och den andra tog emot dig. Du behövde alltså inte göra någonting annat än att ha selen med karbinerna på dig. Du fick aldrig säkra dig själv och instruktionerna var väldigt klara om inte övertydliga. 
Lätt för mig att säga kanske, men upplevelsen blev på de tre första ziplines inte så himla woooow. Inget sug i magen. De två sista var roliga, den sista var jag tvungen att skrika lite på eftersom det sög till i magen. Precis som det ska göra ;)
Det här var den första zipline banan som startade upp på Maui, nu finns det en hel hög med olika sällskap som erbjuder det.

Den sista ziplinen var också den bästa. Vid landningen tog guiden fast i ditt ben och körde fram en trapp du fick kliva ner på.!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare