Har precis kommit hem efter en super fin helg på Bessheim Fjellstue. Tre dagar med harjakt i Langmorkje gick fort. Björn lagade till festmåltid på fredag kväll på Bessheim. Den helnorska maträtten Får i kål. Lördag kväll slog han på stortrumman igen, och det blev tapasfest på Jansbu hos Jim. Bortskämda blev vi:)och proppmätta.
I morse var det 18 minus grader när vi vaknade. Mössan och strumporna jag köpte i Peru kom till användning. Idag använde jag värmekuddar i stövlarna. Eric är sliten nu och har i tagit sin position framför öppna spisen. Han kommer garanterat sova gott i flera dagar.
En blogg om hamiltonstövaren Bellman, dunkerstövaren Bill, jakt, mat och hur det är att jobba och bo i Norska fjällen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hund på rymmen
I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...
-
Moods of Norway VAFFELJERN kommer att ligga ute till försäljning i mitten av oktober. Priset är 999,- inkluderat en exklusiv Moods of Norwa...
-
Det var den 15 februari , Efter att ha sett dokumentären Forks over Knives som vi bestämde oss för att ändra vår kost till fullständigt p...
-
Nu har jag haft mina Cress jaktbyxor i ca 4-5 år och de blir bara bättre och bättre. De är gjorda av getskinn och tål både vatten och vin...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning