Har precis kommit hem efter en super fin helg på Bessheim Fjellstue. Tre dagar med harjakt i Langmorkje gick fort. Björn lagade till festmåltid på fredag kväll på Bessheim. Den helnorska maträtten Får i kål. Lördag kväll slog han på stortrumman igen, och det blev tapasfest på Jansbu hos Jim. Bortskämda blev vi:)och proppmätta.
I morse var det 18 minus grader när vi vaknade. Mössan och strumporna jag köpte i Peru kom till användning. Idag använde jag värmekuddar i stövlarna. Eric är sliten nu och har i tagit sin position framför öppna spisen. Han kommer garanterat sova gott i flera dagar.
Bloggarkiv
Leta i den här bloggen
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Dag två på elitprovet
Klockan ringde före 6.00. Det var framdukat för frukost när vi vaknade. Packade matsäck och gav Bill frukost. Vid sjutiden åkte vi ut till ...
-
Moods of Norway VAFFELJERN kommer att ligga ute till försäljning i mitten av oktober. Priset är 999,- inkluderat en exklusiv Moods of Norwa...
-
Det var den 15 februari , Efter att ha sett dokumentären Forks over Knives som vi bestämde oss för att ändra vår kost till fullständigt p...
-
Nu har jag haft mina Cress jaktbyxor i ca 4-5 år och de blir bara bättre och bättre. De är gjorda av getskinn och tål både vatten och vin...





Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning