torsdag 11 september 2008

Stora vita huset

Hello,
Flygresan gick bra. Ifran amsterdag och till D.C sov vi knappt en timme pa flyget.
Jag sag pa olika filmer och det var mat hela tiden. KLM hade jatte bra service pa flygplanet tycker jag. Vi fick till och med glass...hur bra som helst!!

Nar vi landade tog de fingeravtryck pa oss och vi stog i ko ca 1,5 time innan vi kom ut ifran flygplatsen. Vi tog en taxi ifran flygplatsen och ut till Clifton som omradet heter har.

Barnen Sarah och Julian halsade oss valkomna tillsammans med mamman Jannicke.Ett stort vitt, fint hus. Jag och Heidi fick en prinsessa sang att sova i. I gar kvall satt vi ute pa terrassen och drack lite vin och pratade. Allt for att forsoka halla oss vakna lite langre. Klockan var 03.30 norsk tid nar vi gick och lade oss.

Vaknade upp i morse vid 08.00 tiden.
Tog en dusch i det fina badrummet och gick ner i koket. Heidi kokade kaffe och nu ska vi snart ut och kora lite bil. Eller Heidi ska kora och jag ska ta kort hehe..
Jannicke har en Volvo Cross Country. -Heja Sverige!

I skrivandets stund gick det forbi en familj med tva gigantiska rotveiler hundar.
Gatan har utanfor ser ut som tagen hur Desperat Houswifes. Allt ar vitt och valskotta grasmattor och rosenbuskar. Amerikanska postlador och amerikanska bilar pa alla uppfarter. MEN det ar vall inte sa konstigt eftersom jag ar i USA hehe....jaja...

Allt ar stort i har, till och med hushallspappret *skrattar*
Soo long nu ska vi pa biltur. Tut tut

NB> lagger upp bilder lite senare<

2 kommentarer:

  1. Tack før mailen den kom på hemvägen. Har just varit o handlat. Eric är i toppform å vill ut till skogen, men får vänta till morgonen då drar vi till kojan. Alla hälsar.
    Pappsen

    SvaraRadera
  2. Så bra att ni kom fram som ni skulle. Såg på tv från något nytt minnesmonument utanför pentagon. Mera vin!

    /Sebben

    SvaraRadera

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Isfiske och silver

Isfiskartävling på Miron. Här var det full rulle hela lördagen med stora och små isfiskare. Tävling i kastspö för barnen med indelning i frå...