söndag 10 december 2017

Nobel 2017

Sedvanligt har jag försökt att återskapa fjolårets Nobelmiddag. I år ”fick” Wiggo också hjälpa till. 

Förrätt : Hummersoppa med havskräftor, pilgrimsmusslor och vinteräpple 

Huvudrätt: And confetti med jordärtskocka purre,krekling gelé, aska av purjolök, svart vitlök,syltade kantareller 

Hade tyvärr ingen Nobelklänning dagen till ära. Men Kari Trå funkar fint att bära in efterrätten i.

Vaniljglass med grädde hjortron,hallon,hjortron snaps och pralin från Pascal

Fryd parkerade framför Tvn hon också. Är det fest så är det fest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Kautakeino

Ja vi har bokat en helg till Kautakeino. Någon åker till Spanien och någon väljer att åka till Nord Norge… VG skriver att det är nu -34 grad...