Nobel 2017

Sedvanligt har jag försökt att återskapa fjolårets Nobelmiddag. I år ”fick” Wiggo också hjälpa till. 


Förrätt : Hummersoppa med havskräftor, pilgrimsmusslor och vinteräpple 

Huvudrätt: And confetti med jordärtskocka purre,krekling gelé, aska av purjolök, svart vitlök,syltade kantareller 

Hade tyvärr ingen Nobelklänning dagen till ära. Men Kari Trå funkar fint att bära in efterrätten i.

Vaniljglass med grädde hjortron,hallon,hjortron snaps och pralin från Pascal

Fryd parkerade framför Tvn hon också. Är det fest så är det fest

posted under |

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare