Paradis

Vi har varit på många platser och många stränder i världen. Men dagen i dag slår det mesta. Trots att vi snorklat på Maldiverna där det var som att stoppa huvudet i ett akvarium har vi haft en riktigt fin dag i dag.

Efter frukost simmade vi en kilometer i havet. Det är blå/grönt vatten och vi kan simma ungefär en kilometer längs med stranden utan att simma utanför vågbrytarna.
Solen har stekt i dag och solkrämerna har börjat ta slut. Vi köpte en ny i dag av märket Hawiian Tropic, ett ganska känt märke runt om i världen. Det visade sig  lite senare på eftermiddagen att den var totalt värdelös! Hej Alovera!
Efter simträningen blev det ett par kapitel i boken innan jag tog med snorkeln och hoppade i det blå igen. 
Vi smugglade med bröd från frukosten och matade fiskarna. Ett stort stim med svarta stora fiskar svepte förbi,blåa,gula,lila och en stor jäkla firre med regnbågens alla färger mumsade på frukostfralla. Har bara en bild på en av flygfiskarna eftersom jag fortfarande inte får laddat upp bilder från kameran, bara mobilen.
Sen kom delfinerna! Och jag hade kameran klar. Fick några fantastiska bilder på dem den här gången. Så himla mysigt.
Det blev crepes till lunch och en iskaffe på starbucks. Efter lunch fick jag en massage på spa avdelningen här på hotellet. Den ligger på stranden i en egen cabana, det var härligt!

Tog självklart med lite godsaker till Dino också!
Alla ska få :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare