Universal City Walk

Mest av allt gillar jag stämningen och att observera alla människor. 

I dag sov vi länge och åkte sen till Universal Studios. När vi kom dit var vi långt i från ensamma. Folk och bilar strömmade in mot parkerna. I från parkeringen och in till City walken är det en bra bit att gå. Rullband och rulltrappor skyndar på processen. Först kommer man till City walken där det finns shopping,bargata,restauranger och en tattuerings studio ....
Ja Wiggo fick en tid direkt och satt 4 timmar i stolen. Det blev inget nytt motiv den här gången. Han förbättrade en gammal tattuering han har på armen. Inget värre än så ;)
Jon åkte alla karuseller han klarade av och jag fikade med mig själv på Cinnabon, de gör dem läckraste kanelbullarna. Bullarna måste ätas med gaffel för det är så mycket frosting på dem.
Vi åt lunch på Hard Rock cafe, ingen höjdare men helt okej. I går
Åt vi middag på Longhorn Steakhouse det var fantastiskt gott,rekommenderar jag. Det är en kjeda med många restauranger bara här i Orlando. I natt är sista natten på Regal Palm Resort. I morgon tidigt åker vi vidare mot Atlanta. Enligt Tomtom ska det ta 7 timmar. Det är lite över 70 mil i från där vi befinner oss nu. Hotellet är bokat och vi ska möta upp Ryan som vi träffade i Minnesota i fjol. Det blir trevligt.
Hard Rock Cafe Orlando
Island Of adventure
Lunch på Hard Rock. veggie burger
Hart & Huntington tattoo. Han är med och tävlar i Ink Master säsong 5. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Gadgeten innehöll ett fel

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare