lördag 15 november 2014

Artic wind in the USA

Sista kvällen i New Orleans gick vi på bio och såg Dum och dummare 2. Jag hade väldigt låga förväntningar eftersom det var 15 år sedan eller mer(?) sedan första filmen. 
Osäker på om det var för att vi var på en V.I.P visning eller om jag bara har dålig humor, men filmen var inte så dålig. Nästan bra haha...
Biografen ligger på Cannel Street i ett lite lyxigare köpcentrum. Det var ca 30 platser i salen där du hade din egna fåtölj med bord och en röd knapp. Tryckte du på knappen kom en servitör springande med en meny. Av menyn kunde du beställa middag,popcorn,godis och vad du nu ville dricka. Vi beställde in en stor tallrik med tapas och öl. Hur bra som helst!
Det blåste isvindar ute och i några delar av USA stängde de skolorna på grund av snö. 
Dagen efter gick vi upp vid 6 på morgonen för att köra de 9 timmarna ifrån New Orleans och tillbaka till Orlando. Det kändes som att komma hem när vi körde över gränsen i från Lousiana till Florida.
Precis som hemma...häst och vagn.
Det lokala ölet Abita Amber var inte så värst
Louis Armstrong kom i från New Orleans och den här parken är uppkallad efter honom

Superdome - hemma arenan till Amerikanska fotbollslaget Saints

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...