Höstlov

Höstlov betyder mer jobb..
Vi har nu flyttat in i huset och det är en hel del vi vill få gjort innan snön kommer.
Beitostølen är i rörelse och det är full fart med aktiviteter och i fjället. Jag längtar tills det börjar lugna ner sig och jag kan ta med Eric till skogen. Det är ingen idè att ta med bössan och hunden ut nu när det springer folk överallt. Det får helt enkelt vänta en vecka.
Men jag sitter inte rastlös...
Till helgen kommer pappa och hjälper till med huset. Hundgård,fågelhus och trädgårdsarbete står på schemat. Vi ska också till Bessheim Fjellstue lördag kväll.
Wiggo och Björn står för en 5 rätters viltmeny, det är fullbokat och över 140 gäster. Det kan bli livat framåt små timmarna...

I mellanåt tar jag turen ner till Odd och hälsar på valparna. De ska få vaccin den här veckan. När de har fått det kan de träffa andra hundar och vi kan dem med ut ifrån gården.
För ett par dagar sedan var det 4 av valparna som var tingade, jag hoppas självklart att vi klarar att hitta två familjer till. Det var då två tikar kvar.
Jag har lovat att hjälpa till att socialisera dem innan de åker vidare till sina familjer. De ska tränas i att åka bil och att bli rumsrena. De är nu 6 veckor gamla, när de är 8 veckor flyttar de i från mamman Fryd. Hon är redan nu är ganska trött på de små liven med sylvassa tänder. Fryd har dock ett väldigt tålamod och kämpar på med att uppfostra dem.

Här kommer ett par bilder i från höstlovet 2012....Jag har inte tagit några nya bildern den här veckan, tyvärr.
Klättring på Heklefjell

Valpar hos Beito Husky Tours 2012


Beitocampen
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare