Camp Du Nord

Vi tog god tid på oss när vi körde ifrån The Twin Cities, St Paul och Minneapolis. 

Passerade skyltar med Mora, Kaffe Stuga och Lundgrens. Det är märkligt att se det svensks på den här sidan Atlanten. Man kan inte mer än förundras över våra förfäder som kom till detta landet för att starta upp ett nytt liv. Vägen mellan Minneapolis och Ely var ganska långtråkig, dåliga vägar  jämfört med Amerikansk standard, tipp topp om du jämför med Norska vägar ;)
Ely är en jätte mysig by, vi hamnade på ett café som hette Front porch. Devserverade massa gott men vi nöjde oss med två Iskaffe ute på verandan. Fiske, vandring och kanotturer är det mest populära aktiviteterna i området. När vi handlade mat såg jag att det hängde en lapp utanför affären med information till alla de som ville jaga björn i området. 
Ja det är tydligen en hel del björn här. Vi är inte långt ifrån Kanada. I välkomst pärmen i Camp du Nord kan man läsa att det är väldigt dumt att sätta ut sopor och glömma bort mat ute, eftersom björnarna i området inte är svåra att locka till sig. Tänk om vi får träffa på en björn...
Vi bor i en stuga som kallas Lunta loft, i morgon kommer det flera bröllopsgäster som vi ska dela stugan med. Har träffat ett par av bröllops gästerna i kväll, totalt 110 stycken ska det bli. Kvällens program bestod av bastu och bad vid sjön som ligger här. Det var jätte fint, en ved eldad bastu med en trapp ned i vattnet. 
I morgon är planen att utforska Camp Du Nord och på kvällen är det Grooms Dinner.
Sliter fortfarande lite med Jet lagen men det blir väll ännu värre på väg tillbaka igen.
Lunta loft 
Bastun


Hela platsen påminner mig om de amerikanska TV serierna, Vampire Diaries, True Blood och så klart Twilight. Det blev ju inte mindre likt när en av stugorna hette precis det, Twilight. Nåväl jag är glad att det inte är Halloween och jag skulle övernatta här.
 0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Beitostølen just nu

Translate my blogg

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

Besökare