Key lime pie
15 st digestive kex
150g smält smör
Smula kexen och blanda ner smöret. Tryck ut i en form med löstagbar botten. Stek i ca 8 minuter på 175grader.
400g Viking mjölk(kondenserad mjölk)
1dl limesaft
5 ägg gulor
Vispa upp ägg gulorna(spara vitorna) blanda i mjölken och lime. Häll fyllningen i pajformen och grädda ca 15 minuter. Vispa ihop äggvitorna och vänd ner ett par matskedar socker. Vispa dem till ett hårt skum och bred ut över pajen. Stek den ett par minuter tills marängen fått färg. Kyl av pajen och ställ den i frysen 3 timmar.
Bloggarkiv
Leta i den här bloggen
tisdag 24 juli 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bildkavalkad i från Egypten
Sfinxen i Giza... När man kommer hem i från en resa, är det vissa saker man uppskattar mer än andra. Eksempel, tillgång på rent vatten. I fj...
-
Moods of Norway VAFFELJERN kommer att ligga ute till försäljning i mitten av oktober. Priset är 999,- inkluderat en exklusiv Moods of Norwa...
-
Det var den 15 februari , Efter att ha sett dokumentären Forks over Knives som vi bestämde oss för att ändra vår kost till fullständigt p...
-
Nu har jag haft mina Cress jaktbyxor i ca 4-5 år och de blir bara bättre och bättre. De är gjorda av getskinn och tål både vatten och vin...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning