Choklad, choklad....
Bästa sättet att avsluta en god måltid måste vara med choklad och kaffe.
På bareKos serverar de chokladfondant med valnötsglass. Fondanten var perfekt!
De har också Cremé brulee med sorbé och andra läckra efterätter. För den som vill ha god dricka har de både cognac och whisky för finsmakare.
En blogg om hamiltonstövaren Bellman, dunkerstövaren Bill, jakt, mat och hur det är att jobba och bo i Norska fjällen.
onsdag 18 januari 2012
Choklad fondant
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hund på rymmen
I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...
-
Moods of Norway VAFFELJERN kommer att ligga ute till försäljning i mitten av oktober. Priset är 999,- inkluderat en exklusiv Moods of Norwa...
-
Det var den 15 februari , Efter att ha sett dokumentären Forks over Knives som vi bestämde oss för att ändra vår kost till fullständigt p...
-
Nu har jag haft mina Cress jaktbyxor i ca 4-5 år och de blir bara bättre och bättre. De är gjorda av getskinn och tål både vatten och vin...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning