söndag 7 maj 2023

Från fjäll till skog och sjö i Värmland


April med rekord mycket snö. Känns länge till sommaren drar i gång. Mamma,pappa och Bill kom och hälsade på.
Bellman har slutat att halta efter två år, äntligen tillbaka i toppform. Efter besök hos osteopat i Gjøvik har han nu minskat ner till en halv tablett smärtstillande om dagen. Härligt att se att han inte har ont längre. Han har gått ner 5kg och är lika hungrig som vanligt.

Bill fick ett par vändor  med skidorna innan vi åkte till Sverige. Nästa gång vi är i Beitostølen hoppas vi att det inte går att åka skidor. Det blir em fasligt lång vinter.

Så har jag och hundarna flyttat in här. Men det är ingen värmebölja här heller.

Här är starten på vårat nya projekt - odlingen. Det är fortfarande för kallt i nätterna. Men inom några veckor hoppas jag vi kan plantera potatis, majs,pumpor och lite annat. Det var längesedan någon odlade något här så det måste harvas och vändas upp. Det är många rådjur, tranor,sädgäss och kanadagås i närheten. Hoppas inte de äter upp allt vi sår och planterar. Blir kanske elstängsel.

Miljöträning med Bill. Hembygdsförening anordnade Valborgsmässofirande, vi drack kaffe och åt Klengås.
Bill är inte super glad på alla hundar. Vi har tränat mycket det sista och Bihar anmält oss till hundträning som startar till veckan.

,
Majbrasan tändes när kören sjungit in våren. Då kan solen komma….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Hund på rymmen

I går efter jobbet lagade vi (läsa Wiggo) middag. Efter middagen tog vi med hundarna på promenad. Jag hade sett lite tidigare på dagen att d...