måndag 20 april 2009

Kyckling på ölburk


Nu i grilltider har jag ett gammalt danskt recept att bjuda på... 

Du behöver:
En hel rå kyckling
En halv halvliter med öl
Lite godsaker  i ölen ex. timjan, vitlök sweet chili, salt & peppar.

Så här gör du:
Stoppa ölburken upp i râva på kycklingen.
Sätt den sedan i upprest läge på grillen i ca 45 minuter med lock på grillen.
Servera med grillad majs, lök och ostmarinerade sötpotatisar med barberquesås.

1 kommentar:

  1. Kommer aldrig mer äta kött efter denna martyr förlorade sin värdighet på grillen. Inshallah!

    SvaraRadera

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Isfiske och silver

Isfiskartävling på Miron. Här var det full rulle hela lördagen med stora och små isfiskare. Tävling i kastspö för barnen med indelning i frå...