onsdag 15 april 2009

Italienska biffar i medelhavssås


SUPERGODA.....friska!

4 port

400 g köttfärs eller pappas älgfärs
1 1/2 msk potatismjöl
1 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk rivet citronskal

5 soltorkade tomater inlagda i olja/ Jag tog en halvburk färdighackade
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 tsk torkad salvia
salt och peppar


Gör så här
Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma 8 jämnstora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Ta upp biffarna och gör ren pannan. Hacka tomterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna. Låt puttra ca 2 min. Smaka av med salvia, salt och peppar. Servera med pasta och sallad.

Hittade receptet på Arla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej skriv gärna några rader till mig.
Det är så trevligt att få en lite hälsning

Isfiske och silver

Isfiskartävling på Miron. Här var det full rulle hela lördagen med stora och små isfiskare. Tävling i kastspö för barnen med indelning i frå...